Om Solbjerg Klinik

Kroppens evne til bevægelse er vigtig for livskvaliteten. På Solbjerg Klinik er vi med til at forbedre livskvaliteten for mange tusinde patienter hvert år, og her kommer patientens behov altid først.

Solbjerg Klinik på Frederiksberg er en ortopædkirurgisk klinik, hvilket vil sige, at vi undersøger og når det er nødvendigt opererer skader i knæ, hænder, fødder og albuer. Klinikken råder over det mest avancerede udrednings- og operationsudstyr, hvilket er medvirkende til, at vi kan tilbyde behandling i topklasse. Vores MR-scanner og ultralydsscanner bidrager til den hurtige og meget præcise udredning af vores ca. 4.000 patienter om året.

På Solbjerg Klinik behandler vi ikke kun patienternes skader, men finder årsagen til, at skaderne er opstået. Med den viden kan risikoen for nye skader mindskes. Dette er en af årsagerne til, at klinikken bliver brugt af mange i den professionelle sportsverden. Her kan du læse mere om vores speciale i sportsskader.

Solbjerg Klinik skiller sig ud ved at have et meget tæt samarbejde med nogle af Danmarks bedste fysioterapeuter, bandagister og diætister. Sammen kan vi levere det bedste behandlingstilbud – også i de mange tilfælde, hvor operation ikke er den bedste løsning. Vi afdækker alle muligheder for behandling og opererer kun, når det er nødvendigt.

Du har kontakt til den samme ortopædkirurg gennem hele forløbet

Klinikkens ortopædkirurg arbejder fuldtid i klinikken, hvilket sikrer kontinuitet og tilgængelighed – du bliver behandlet af den samme kirurg i hele forløbet, og du kan altid komme i kontakt med ham via akuttelefonen, der er døgnåben. Du bliver opereret af en erfaren kirurg, der udfører ca. 1.000 operationer om året. Vi foretager alle operationer ambulant, hvilket vil sige, at du kommer hjem samme dag, som du bliver opereret.

Kan jeg blive behandlet hos Solbjerg Klinik?

Ja, vi tilbyder forskellige muligheder alt efter din situation. Hvis du har en sundhedsforsikring, tilbyder vi dig behandling uden ventetid, og dit forsikringsselskab betaler for behandlingen. Læs mere om forsikringspatienter her.

Du kan også kontakte os, selv om du hverken har sundhedsforsikring eller henvisning fra det offentlige. Vi tilbyder behandling uden ventetid, og hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til behandlingen hos os. Læs mere om private patienter her.

Sundhedsstyrelsens tilsyn

Sundhedsstyrelsen registrerer private sygehuse og klinikker, hvor der fortages lægelig patientbehandling. Det betyder, at Sundhedsstyrelsen fører tilsyn i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel med Solbjerg Klinik. Du kan læse den seneste rapport, som blev udarbejdet efter embedslægens tilsyn den 25. november 2021 – I denne rapport var konklusionen:

”Klinikken er en speciallæge praktisk i ortopædkirurgi med en sygeplejerske og to assistenter ansat. Klinikken har arbejdet flittigt med DDKM og har stort fokus på kvalitet og patientsikkerhed. Der er indtryk af et meget dynamisk tværfagligt team med høj faglig standard.”


klik her for at læse Sundhedsstyrelsens rapport.

Klinikkens historie

Solbjerg Klinik blev grundlagt i 2008 af speciallæge i ortopædisk kirurgi, Nikolaj Rindom, under mottoet: Patientens behov kommer altid først.  
Klinikken flyttede til nyrenoverede lokaler på Rolighedsvej 8 i 2012. Lokaler som lever op til alle nye krav til hospitalsbyggeri.
Solbjerg Klinik er opkaldt efter det første bynavn på Frederiksberg, Solbjerg Landsby, fra den sene vikingetid.