Specialist i sportsskader

Enhver, der har dyrket sport, ved, hvor frustrerende det er at få en skade, som afholder en fra at dyrke sin sport. I den professionelle sportsverden er det mere end frustrerende. Det handler om at få en spiller eller idrætsudøver klar igen så hurtigt som muligt og helst uden risiko for, at skaden opstår igen.

Solbjerg Klinik har en stor interesse og erfaring i behandling af sportsskader. Klinikken blev udvalgt af Spillerforeningen af Professionelle Fodboldspillere som den første officielle ortopædkirurgiske samarbejdspartner, og siden har vi haft mange samarbejder med sportsklubber. Vi har siden 2010 været lægeansvarlig for AG København Håndbold og tilknyttet som ekstern konsulent i andre klubber. Vi har opnået gode resultater med bl.a. knæoperationer af håndboldspillere.

Behandling af både professionelle idrætsudøvere og amatører

Vi behandler mange professionelle idrætsudøvere, men også flere og flere amatøridrætsudøvere finder vej til vores klinik for at få behandlet sportsskader. En af dem var Morten Bank fra Hellerup, som vi udførte en knæoperation på. Mortens drøm om at gennemføre Copenhagen Ironman 2013 på under 10 timer gik i opfyldelse efter en vellykket operation. Det kan altså sagtens lade sig gøre at vende tilbage til sin sport efter en operation – og det endda på fuld skrue.

Klinikken er med i FIFA Medical Network og har et tæt samarbejde med nogle af de dygtigste kollegaer fra hele verden. Vi udveksler erfaringer med hinanden og gør hinanden endnu bedre.